منظور از طراحی بهینه سازهها به کارگیری جدیدترین متدها و تکنیکهای روز علم سازه و زلزله دنیا برای رسیدن به اقتصادیترین و ایمنترین طرح ممکن برای سازه است . این طرح دو عامل بهینه سازی رفتار سازه و اقتصاد پروژه را تواماً در نظر میگیرد و در نهایت علاوه بر ایمنی سازه به طور قابل توجهی کاهش هزینههای ساخت و پرهیز از هدر رفتن مصالح و سرمایههای ملی را تضمین میکند.
خدمات نقشه برداری شرکت ژئوسازه متنوع بوده و شامل مواردی از جمله، زمان گودبرداری، اجرای سازه و معماری، بازسازی ساختمان و پایش سقف ها و سازه های بلند مرتبه.
شرکت ژئوسازه قادر به اجرای پروژه های ساختمانی و صنعتی و خاص، ساختمان های سوله ها و انبارها، ساختمان های صنعتی و اسکلت فلزی، ساختمان های سردخانه، ساختمان های مراکز داده، ساختمان های فلکس، ساختمان های سبک انبار های تولیدی و تحقیق و توسعه می باشد.
تحلیل دینامیکی غیرخطی به دلیل پیچیدگیهایی که دارد معمولا برای کارهای تحقیقاتی مورد استفاده قرار میگیرد، اما تحلیل پوش آور کاربرد بسیار زیادی در طراحی براساس عملکرد دارد و آیین نامههای مختلف همچون آیین نامه FEMA، ATC-40 و آیین نامههای ایران تاکید بر استفاده از این نوع تحلیل برای طراحی عملکردی و بررسی رفتار سازه دارند. از کاربردهای این روش تحلیل میتوان به بهسازی سازه، تعیین سطح عملکردی، پیش بینی رفتار سازه در زلزله و تعیین نقطه عملکردی اشاره کرد.
کارشناسان این شرکت برای دستیابی به طرح ایمن و بهینه با استفاده از نرم افزارهای SAP2000 و ETABS آنالیزهای مربوطه را انجام می دهند.
کارشناسان این شرکت با تکیه بر دانش روز مهندسی و با استفاده از آخرین نسخه از نرم افزارهای مرتبط نظیر SAP, ABAQUS, … و برمبنای ضوابط آیین نامهای طراحی لرزهای انواع سازهها از جمله قابهای فولادی، قابهای خمشی بتنی، قابهای مهاربندی شده هم محور فولادی، قابهای مهار بندی شده برون محور، دیوارهای برشی بتنی، دیوارهای برشی فولادی، ساختمانهای با مصالح بنایی، سیستمها و اجزاء غیر سازهای می باشد.
فلات ایران روی نوار آلپ – هیمالایا و در یکی از فعالترین مناطق زلزله خیز جهان قرارگرفته است. بطوری که زلزله در ایران تا کنون موجب فجایع انسانی فراوانی شده است. بی تردید توسعه شهری بدون لحاظ این پدیده، منجر به خسارات جانی و مالی بزرگتری خواهد شد. برآوردهای ناقص و گاه نادرست از بیشینه شتاب زلزله وارد بر سازه در طول عمر مفید آن، از مهمترین عوامل خسارات وارده بر سازهها میباشد.
برای مقاوم سازی سازهها (مقاوم سازی ساختمانهای بتنی، …) و مقاوم سازی ساختمانها روشهای زیادی وجود دارد که برخی از روشهای رایج درمقاوم سازی سازهها در زیر شرح داده می شوند. قابل ذکر است برای مقاوم سازی سازهها روشهای بسیار متنوعی وجود دارد که روشهای مقاوم سازی مذکور در واقع متداولترین روشهای مقاوم سازی محسوب میشوند.